Головна » 2015 » Квітень » 1 » "Ощадбанк"-завжди поруч. Подяка співробітникам "Ощадбанку" та волонтерській організації "Добра воля" за допомогу!
13:12
"Ощадбанк"-завжди поруч. Подяка співробітникам "Ощадбанку" та волонтерській організації "Добра воля" за допомогу!

"Доброчинність - справа шляхетна.

Неможливо переоцінити роль доброчинності

в нашому сучасному житті,

адже саме ця шляхетна справа

допомагає долати труднощі,

виживати в складних умовах".

Адміністрація, колектив та вихованці Слов’янської загальноосвітньої школи – інтернату І - ІІІ ступенів №1 висловлюють величезну подяку всім співробітникам «Ощадбанку» та волонтерській організації "Добра воля" за надання благодійної допомоги учням інтернату у вигляді кімнатних тапочок, ліків, іграшкових наборів, розвиваючих ігор та спортивного приладдя, за прояв уваги до потреб наших вихованців у такий нелегкий час.

Завдяки вашій допомозі учні нашої школи: діти-сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених родин,  діти з інших міст України, постраждалі під час проведення АТО, які зараз навчаються в нашій школі, отримали не тільки матеріальні блага, а й велике задоволення від нових речей та іграшок. Ми раді, що є ще чуйні, небайдужі, дивовижні люди які дали можливість нам плідно працювати, а учням відчувати себе потрібними школі, місту, Україні. Приємно усвідомлювати, що є у світі люди, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра, радості, віри в краще майбутнє.

Людей завжди зближують повсякденні клопоти й прагнення, пережите горе й радість. Ми маємо спільне бажання створити нове, щасливе й світле майбутнє для наших дітей.

Добрі людські справи не залишаються непоміченими – вони як маячки світять тим, хто чекає допомоги. Бажаємо процвітання та фінансової стабільності «Ощадбанку» та його співробітникам. Надаючи допомогу, ви даруєте не тільки матеріальні цінності, а й віру, радість та надію дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги.

Дякуємо всім за ваші добрі й відкриті серця, за плідну співпрацю, створення атмосфери добра та уваги, якою ви оточили наших вихованців, за духовне відродження нації.

Бажаємо всім співробітникам «Ощадбанку» вагомих досягнень у ваших шляхетних справах, міцного здоров’я і Божого благословення. Земний уклін всім за допомогу! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 614 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 3
3 Наталья  
0
Ощадбанку респект, все нужное детворе передали. Низкий поклон людям с добрым сердцем!

2 Андрей  
0
Здравствуйте, хочу предложить журналистам вашего сайта работу! Оплату гарантирую! У вас такие интересные статьи и отличный слог! Если интересно напишите свои номера я вам перезвоню. Сайт супер. Сделайте вкладку-создатели сайта!

1 Сергей  
0
Спасибо волонтерам и банкирам. Молодцы, ребятня довольная, сразу видно по фото. Администрация школы беспокоится о детях. Процветания интернату №1. Здорово!

Ім`я *:
Email *:
Код *: