Головна » 2016 » Серпень » 23 » Привітання з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України !
13:20
Привітання з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України !

Шановні відвідувачі нашого сайту!

Щиро і сердечно вітаємо Вас з державними святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України !

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу.

День незалежності навіки увійшов в історію молодої держави, започаткував нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпив його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Нехай світла мрія про подальший розквіт нашої країни окрилює всіх нас на нові звершення та спільні добрі справи, а день прийдешній принесе почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім'я якому – Україна.

Від усієї душі зичимо Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, миру на рідній землі, добра, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

  З метою виховання у громадян почуття патріотизму та гордості за свій народ до Дня Державного Прапора та Дня незалежності України у серпні 2016 року в школі- інтернаті №1 проведено наступні просвітницькі та культурно-мистецькі заходи:

  • Інформаційно-просвітницька година «На шляху до незалежності України»;
  • Книжкова виставка «Це моя Україна, це моя Батьківщина" (історія здобуття Україною незалежності);
  • Участь в урочистих заходах до 25-ї річниці Дня Незалежності України в м. Краматорськ.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 597 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: