Головна » 2017 » Жовтень » 25 » Про проведення VІIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т. Шевченка
12:37
Про проведення VІIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т. Шевченка

Свою Україну любіть.

Любіть її… во врем’я люте.

Т. Шевченко

24 жовтня 2017 року стартував  І етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Міжнародний мовно-літературний конкурс – це гарна можливість для учнів долучитися до свого минулого, культурних надбань, досвіду, набутого попередніми поколіннями, і ще раз звернутися до художнього світу Тараса Шевченка.

Сьогодні, як ніколи, Україна потребує молодих талановитих людей,  справжніх патріотів, які б творчою працею спонукали громадянське суспільство до усвідомлення себе як нації, яка здатна побудувати сильну, самодостатню і незалежну державу на засадах толерантності й гідності.

Конкурс спрямований на підвищення рівня знань з української мови і літератури, рідних мов і літератур, виховання у молодого покоління любові до мови українського народу, забезпечення їх всебічного розвитку.

Теми пов’язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу. Творчі роботи оцінюватиме журі у складі вчителів української мови Титаренко О.А., Коструб Х.В., Лисенко С.В.

Бажаємо всім учасникам і учасницям наснаги, нових творчих звершень, успіхів!!!

 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 409 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: