Головна » 2018 » Лютий » 7 » Проект 4 класу «Збережемо птахів взимку».
12:05
Проект 4 класу «Збережемо птахів взимку».

Зараз надворі засніжена, морозна зима. Дітлахи радіють її приходу. Але птахи, які залишились зимувати потребують неабиякої допомоги в таку погоду. Учні 4 класу нашої школи під керівництвом вчителя початкових класів Александренко Лідії Василівни продовжують активно працювати над проектом «Збережемо птахів взимку».

 І в рамках цього проекту відбулася акція «Зроби годівничку». Всі учні взяли активну участь у цій акції, Птахам взимку дуже важко, нічого їсти, холодно. Діти творчо підійшли до цієї акції: майстрували різнокольорові годівнички різної форми, аби птахам було там затишно і тепло. Потім насипали туди корму і почепили годівнички на деревах навколо школи.

Учні 4 класу з великим захопленням і радістю спостерігали, як птахи відразу злітались і клювали насіннячко, а потім цвірінькали, ніби висловлюючи свою подяку.

Діти кожен день поповнюють корм в годівничках. Від цієї доброї справи покращується настрій, а радісні емоції переповнюють всіх оточуючих.

Пишність навколишнього світу неможливо уявити без завзятих трелей і щебету птахів. Пернаті наповнюють природу життям і гармонією. Привчивши птахів до годівниці, діти спостерігають цікаву пташину метушню і таємне життя пернатих.  Проста годівниця для птахів принесе величезну користь й вони не загинуть від голоду взимку!

А робота над проектом продовжується і добре, що Лідія Василівна постійно діткам наголошує, що якщо поповнювати запаси у годівниці регулярно, птахи оселяться поблизу і влітку, очищатимуть навколишні дерева від шкідників й скільки б не було у тебе різних справ, забав та веселощів, не забувай про своїх крилатих друзів. Допоможи їм, і вони стануть тобі у пригоді, сторицею віддячать своєю невтомною працею та піснями.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 703 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: