Головна » 2017 » Листопад » 28 » Проект "Ефективне місто"
14:12
Проект "Ефективне місто"

Увага! 28.11 2017 року наша школа долучилася до волонтерської програми в Слов'янську в рамках роботи Клубу "Ефективне місто" зі збору та вивезення на утилізацію відпрацьованих батарейок.

Один з контейнерів, які були виготовлені за кошти благодійників "Ротарі-Клубу" та компанії  "СДС" привезли до школи волонтери Євгенія Калугіна та Олексій Юков й встановили в вестибюлі нашої школи, аби учні, працівники школи й мешканці Слов'янська могли позбутися відпрацьованих батарейок, які наразі, потрапляючи на смітники, завдають непоправної шкоди довкіллю та здоров'ю людей. Відповідальними за проект у школі виступають учитель фізики та інформатики Тубольцев Костянтин Олександрович й завідуюча бібліотеки Чередник Наталія Олексіївна.

Після наповнення контейнерів відпрацьовані батарейки будуть відправлятися на переробку та утилізацію на спеціалізоване підприємство "Аргентум" у м. Львові. У свою чергу всі фінансові витрати з обслуговування контейнерів та відправки батарейок до Львова взяли на себе члени "Ротарі-Клубу" Слов'янська.

Тож долучаймося до збору відпрацьованих батарейок, збережемо нашу планету, Україну, місто Слов’янськ разом! Слава Україні!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 426 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: