Головна » 2015 » Вересень » 10 » Проект "Комп’ютери та Інтернет - для інтернату"
14:16
Проект "Комп’ютери та Інтернет - для інтернату"

Завдяки проекту "Комп’ютери та Інтернет - для інтернату" який втілюють в життя автори проекту Валентина Варава й Mykola Savoliy та багато добрих людей: Yuri Krylach, Alexey Glushich, Віктор Громовий, Алексей Рыхальский, Kateryna Lutsiuk, Алексей Линник, Николай Гоменюк, Yuriy Savko, Константин Тубольцев, комп’ютерний клас школи – інтернату №1 отримав нове життя : зібрано та передано до школи  5 моніторів, 5 системних блоків, клавіатури, модем й маршрутизатори (сітьове обладнання) та дроти.

Ідея даного проекту дуже актуальна й амбіційна – комп’ютеризувати всю школу й проводити навчальний процес, з використанням нових комп’ютерних технологій та навчальних комп’ютерних програм, надати можливість дітям незахищених соціальних категорій вдосконалити вміння роботи з комп’ютером, щоб після закінчення інтернату отримати гідну освіту та працевлаштуватися на гарну роботу. 

До втілення проекту в життя приєднався Слов’янський провайдер телекомунікацій ТОВ "ІСП СДС-ГРУП", що дало змогу провести безкоштовний високошвидкісний Інтернет в приміщенні школи.

Також проект підтримав колишній випускник школи – інтернату №1, а на даний момент батько першокласника, Недосєка Євген Федорович, який передав 1 комп’ютер до інтернату.

Адміністрація школи – інтернату, педагогічний та учнівський колективи висловлюють велику подяку всім хто прийняв участь в проекті. Завдяки вашій допомозі учні нашої школи: діти-сироти, діти з багатодітних сімей, діти з інших міст України, постраждалі під час проведення АТО, які на даний час навчаються в нашій школі, мають змогу отримувати сучасну освіту. Ми раді, що є ще чуйні, небайдужі, дивовижні люди які надають можливість педагогам плідно працювати, а учням відчувати себе потрібними школі, місту, Україні.

Приємно усвідомлювати, що є у світі люди, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра, радості, віри в краще майбутнє.

Дякуємо всім Вам за ваші добрі й відкриті серця. Бажаємо вагомих досягнень у ваших справах, міцного здоров’я і Божого благословення. Земний уклін всім за допомогу! 

А проект "Комп’ютери та Інтернет - для інтернату" продовжується…

 

 

Переглядів: 565 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: