Головна » 2016 » Січень » 28 » Реєстрація на основну сесію ЗНО - 2016
12:31
Реєстрація на основну сесію ЗНО - 2016

Реєстрація бажаючих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні 2016 року триватиме з 1 лютого до 4 березня 2016 року!

Форма для здійснення реєстрації буде відкрита 1 лютого 2016 року

Підставою для реєстрації особи для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є реєстраційна картка, яка містить заяву та копії документів, що підтверджують достовірність зазначених персональних даних.

Випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року надають документи до свого навчального закладу. Навчальний заклад надсилає реєстраційні документи всіх своїх випускників до відповідного регіонального центру та після здійснення реєстрації отримує конверти із Сертифікатами та вручає їх своїм учням.

Зверніть увагу на такі моменти:

1. В 2016 році учасники матимуть можливість обрати не більше 4-х із 12 запропонованих предметів. Які ж предмети обрати?

2. До початку реєстрації у вас є достатньо часу, щоб визначитися з вишим навчальним закладом, у якому бажаєте навчатися та напрямом підготовки, спеціальністю. Зверніться до приймальної комісії ВНЗ, ознайомтеся після 15 грудня 2015 року з Правилами прийому конкретного ВНЗ та переліком конкурсних предметів, з яких потрібно мати сертифікат ЗНО.

3. Для осіб, які потребуватимуть перекладу тестів іншою мовою передбачено переклад тестів з історії України, математики, біології, географії, фізики та хімії кримськотатарською, молдовською, польською, російською, угорською мовами.

Увага!

Абітурієнт, який виявив бажання скласти тест однією з мов національних меншин, отримає для роботи тестовий зошит, укладений відповідною мовою.

Заздалегідь потрібно підготувати:

а) Випускникам загальноосвітніх навчальних закладів поточного року:

1. копію паспорта громадянина України або свідоцтва про народження (для осіб, які народилися після 1 вересня 1999 року та не отримали паспорт);

2. дві ідентичні фотокартки на документи розміром 3х4.

На копіях документів Вам необхідно написати «Згідно з оригіналом» (без лапок), поставити особистий підпис, ініціали та прізвище, дату засвідчення копії.

Реєстрація вважається завершеною тільки після отримання від регіонального центру оцінювання якості освіти:

За результатами реєстрації Вам буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому. Для забезпечення конфіденційності відомостей, розміщених на інформаційній сторінці, не розголошуйте код доступу до неї.

НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ З РЕЄСТРАЦІЄЮ!

УСПІХУ ДОСЯГАЄ ТОЙ, ХТО РЕЄСТРУЄТЬСЯ ВЧАСНО ТА БЕЗ ПОМИЛОК!

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 471 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: