Головна » 2017 » Березень » 31 » «Рослина без коріння всихає, народ без минулого не живе…»
13:33
«Рослина без коріння всихає, народ без минулого не живе…»

"Рослина без коріння всихає, народ без минулого не живе"... Сьогодні, в XXI  столітті, ці слова стали надзвичайно актуальними для українців. Саме з  метою вивчення історії свого народу та любові до України в нашому місті проводиться національно-патріотична гра «Джура», в якій приймають активну участь  вихованці  9 та 11 класів нашої школи.

На третьому етапі гри «Джура» учасники повинні були швидко дати відповіді на запитання щодо знання історії козацтва в конкурсі "Відун". Наша команда готувалася довго та старанно. Дуже дякуємо вчителю історії нашої школи-інтернату №1 Дудці Т. О. за надану допомогу в підготовці.

23 березня команда «Гурт» нашої школи приймала участь у конкурсі  «Відун», який проходив в ЗОШ №10. Дуже приємно, що діти дали правильні та швидкі відповіді майже на всі запитання! З 30 можливих балів набрали 28. Це дуже гарний результат! На цьому етапі показали найкращі знання: учень 11 класу Денис Коретніков та учень 9 класу Максим Солдатов.

Також дякуємо за активну участь: Лихо П., Ушакову А., Дицькому К., Білоусу В., Колодко А., Дешевій Т., Борзовій Д., Андросовій С. Дружна команда «Гурт» веде підготовку до наступних етапів гри «Джура». Ми бажаємо подальших успіхів!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 588 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: