Головна » 2020 » Жовтень » 13 » І (шкільний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад
13:32
І (шкільний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Скільки б ти не жив, усе життя слід учитися.

Сенека

З метою виявлення і розвитку в учнів творчих здібностей, інтересу до наукової (науково-дослідницької) діяльності у нашому закладі був проведений I етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Предметні олімпіади — це особливе випробування, яке не просто тестує знання учнів, а й гартує їх зібраність та самостійність, дозволяє розширити коло обдарованих дітей, які спроможні проявити себе в майбутньому.

І (шкільний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад відбувся з наступних навчальних предметів: українська мова та література (8-9 класи); англійська мова (8-9 класи); правознавство (9 класи); історія (7-9 класи); математика (5-9 класи); біологія (8-9 класи); географія (7-9 класи); фізика (7-9 класи); хімія (8-9 класи); інформатика (8-9 класи); трудове навчання (8-9 класи). При організації та проведенні І етапу учнівських олімпіад дотримувалися  чинного положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів.

Переможці олімпіад – це обдаровані діти, ерудовані, з винятковою начитаністю, які здатні наполегливо працювати над собою і прагнуть завжди знайти істину. Хай захопленість школярів науками, їхнє бажання та здатність учитися, фахова майстерність учителів та віра батьків у своїх дітей допомагають досягати перемог у майбутньому.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 126 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: