Головна » 2015 » Лютий » 23 » ШМО вчителів математики, фізики та інформатики
22:48
ШМО вчителів математики, фізики та інформатики

«Якщо ви володієте знанням, дайте іншим запалити від нього свої світильники»

Т. Фулпер

Робота методичного об’єднання вчителів математики, фізики, інформатики спрямована на розвиток навчальних можливостей кожного учня, виявлення обдарованої дитини, розвиток творчого мислення учнів на уроках та позаурочний час, на удосконалення методики проведення різних видів занять та їх навчально-методичного та матеріально-технічного забезпечення. 

23.02.2015 року відбулося засідання ШМО вчителів математики, фізики та інформатики. Тема засідання: «Підвищення якості знань точних дисциплін на основі застосування нових технологій і традиційних форм навчання».

Вчитель математики, голова ШМО вчителів фізико-математичного циклу Кравцова Наталія Володимирівна підвела підсумки навчання за І півріччя, ознайомила колег з особливостями ЗНО – 2015.

Вчитель фізики та інформатики Тубольцев Костянтин Олександрович розкрив тему: «Формування мотивації навчальної діяльності учнів за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій на уроках фізики та математики».

Заступник директора з НВР, вчитель математики Борисенко Олена Василівна ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо підвищення ефективності навчального процесу шляхом впровадження сучасних інноваційних підходів до організації навчальної діяльності.

В результаті засідання вчителі опрацювали основні поняття теми (інформаційна та інформатична компетентність, інформаційно-комунікаційні технології та ін.), розглянули організаційні моделі використання ІКТ на уроках математики, фізики, сформулювали свої за і проти даної технології навчання, поділилися досвідом використання комп'ютера на своїх уроках та в позакласній діяльності, розробили рекомендації щодо створення системи навчання на уроках фізики, математики та інформатики, яка б забезпечувала розвиток кожного учня, враховуючи його інтереси, здібності за допомогою як нових так і традиційних форм навчання.

 

 
 
Переглядів: 789 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: