Головна » 2016 » Січень » 22 » ШМО вчителів початкових класів
04:25
ШМО вчителів початкових класів

Згідно з планом роботи 20 січня 2016 року було проведено шкільне методоб’єднання вчителів початкових класів за темою: "Розвиток творчих здібностей молодших школярів".

Мета:   - Забезпечити розвиток творчої особистості; створити систему роботи по розвитку творчої, пізнавальної, самостійної активності молодших школярів.

По першому питанню слухали Нестерову Л.В., яка підвела підсумки роботи ШМО вчителів початкових класів за І семестр, повідомила про результати проведення предметного тижня з математики, вказала на достатній та високий рівень проведення відкритих уроків та заходів.

По другому питанню слухали вчителя початкових класів Кравченко Т.В. та Александренко Л.В. які розповіли про розвиток творчих здібностей учнів початкової школи.

В своїх повідомленнях педагоги акцентували увагу на те, що вчителям необхідно прагнути виховувати в дітей бажання працювати колективно та самостійно, створювати умови для подальшого розвитку особистості якості учнів їх здібностей, нахилів, інтересів.

По третьому питанню слухали Мариноху С.В., яка познайомила вчителів з новинками методичної літератури, підкреслила доступність та практичне застосування даної літератури.

 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 493 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: