Головна » 2015 » Лютий » 4 » Січнева педрада:"Моделювання сучасного уроку-основа ефективної та якісної освіти"
15:03
Січнева педрада:"Моделювання сучасного уроку-основа ефективної та якісної освіти"

З уроку починається навчально-виховний процес, уроком він і закінчується. Усе інше відіграє хоча й важливу, але допоміжну роль, доповнюючи й розвиваючи все те, що закладають на уроках. Кожний новий урок - це сходинка в знаннях і розвитку учня, новий внесок у формування його розумової й моральної культури, у розвиток ключових і предметних компетентностей.
Урок не самоціль. Це інструмент виховання й розвитку, формування компетентної життєтворчої особистості. І якщо ми хочемо перевести навчання в режим розвитку, то ми маємо досконало опанувати цим інструментом, навчитися більш раціонального його використовувати, досконало освоїти керування ним.

23 січня 2015 у школі - інтернаті №1 відбулося засідання педагогічної ради з теми: "Моделювання сучасного уроку-основа ефективної та якісної освіти". У своїй доповіді заступник директора з НВР Борисенко О.В. проаналізувала роботу педагогічного колективу ЗОШ – інтернату №1 з даного питання, розповіла про чинники, які впливають на ефективність сучасного уроку, про критерії ефективності сучасного уроку, що залежать від викладачів, критерії ефективності сучасного уроку, що залежать від учнів. Логічним завершенням доповіді став цікавий тренінг, який сприяв активізації знань педагогів з теоретичних основ питання; розвитку творчої діяльності; визначенню нових цілей педагогічної діяльності, з метою підвищення професійного рівня; формуванню комунікативної, соціальної компетентності; розвитку дружнього, творчого, працездатного колективу інтернату.

Вчителі Біличенко О.В. , Коструб Х.В., Кравченко Т.В.. представили власний досвід роботи з питання моделювання сучасного уроку. Психолог Борисович О.В. надала педагогам рекомендації та цінні поради-як уникнути синдрому професійного вигорання.

Переглядів: 835 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: