Головна » 2015 » Березень » 8 » Святковий концерт з нагоди Міжнародного Жіночого Дня 8 Березня
17:38
Святковий концерт з нагоди Міжнародного Жіночого Дня 8 Березня

Більшість педагогів нашої школи – жінки. Тому напередодні весняного свята учні Слов’янської школи – інтернату №1 привітали педагогів та співробітників школи, жінок, дівчат, мам, сестер, бабусь із Міжнародним Жіночим Днем 8 Березня, підготувавши чудовий концерт. Усіх присутніх вразила різноманітність номерів: гарні промови ведучих, чудові вірші, веселі пісні та різноманітні танцювальні композиції. Всі номери учнів 1-11 класів супроводжувалися вибухом позитивних емоцій та захопленням присутніх у залі.

Директор школи Якименко Микола Іванович привітав представниць кращої половини людства зі святом весни, ніжності, кохання та побажав завжди надихати чоловіків на гарні вчинки в ім’я жінок!

Радісні посмішки сяяли на обличчях присутніх, а значить – свято вдалось! Присутні в залі представниці жіночої статі подякували виступаючим за підготовлений концерт та побажали творчих успіхів й нових звершень у майбутньому.

Ми висловлюємо велику подяку всім педагогам, учням хто підготував такий чудовий концерт, а особливо педагогу – організатору, керівнику хореографічного гуртка  - Ткачовій О.В. за яскраві номери, заступнику директора з ВР Українець О.Г. за музичний супровід, ветерану педагогічної праці Марченко Л.Д. за естетичне оформлення концерту та вдало підібрані яскраві, святкові костюми до кожного художнього номеру.

А всім жінкам світу від щирого серця ми бажаємо міцного здоров'я, миру, добра і достатку, здійснення життєвих планів, надій та мрій! Нехай завжди вас супроводжує успіх та чудовий настрій!

Переглядів: 511 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: