Головна » 2015 » Червень » 7 » Тепле родинне свято-свято останнього дзвоника
00:59
Тепле родинне свято-свято останнього дзвоника

 Щороку останні дні травня переповнені радістю і смутком, адже школярі святкують завершення навчального року.

29 травня 2015 року по всій Україні пройшло свято ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА. 

За мить подвір’я Слов’янської школи – інтернату №1 заповнилося радісними обличчями та щирими усмішками учнів 1-11 класів, гостей школи, працівників інтернату.

На урочистій лінійці лунали слова вітання та вдячності педагогічним працівникам школи, учням, батькам та, звичайно ж, випускникам 2014/2015 н.р.

Патріотичний дух, який цього року супроводжував усі шкільні заходи, був присутній і на даному святі. На будівлі школи майорів прапор нашої держави.

З останнім днем дитинства в школі попрощалися 16 випускників. На урочисту лінійку їх супроводжували вихователь – Журавльова Олена Вікторівна та класний керівник - Білко Тетяна Олексіївна. З сумом в очах одинадцятикласники подякували педагогам школи за виховання і навчання, технічним працівникам за створення домашнього затишку, а також попрощалися зі своїми шкільними друзями.

Гарні побажання звучали для випускників від їхніх молодших друзів – учнів 1-8 класів, які пообіцяли стати їм гідною заміною.  

Для випускників 9 класу цей останній дзвоник теж був особливим, адже дехто з них 1 вересня вже не повернуться до школи, а стануть студентами ліцеїв, коледжів і технікумів.

Також були підведені підсумки навчального року та нагороджені Похвальними листами найкращі учні школи. За високі досягнення та хороші результати діяльності були нагороджені не тільки учні, але й їх батьки. Своєрідним апогеєм урочистої лінійки стали оголошені результати шкільних відзнак "Найкращий клас» та нагородження учнів школи за активну участь у позакласних заходах.

І ось, пролунав останній дзвінок, який більше ніколи не покличе випускників школи на урок. Затанцювавши останній вальс випускники навіки попрощалися з дитинством, а потім зробивши останнє коло пошани на шкільному дворі, бурхливими оплесками були проведені на останній у їхньому житті урок.

Від імені педагогічного та учнівського колективів бажаємо випускникам щасливої дороги у доросле самостійне життя. А всім учням школи – гарного, приємного літнього відпочинку. До зустрічі в новому 2015/2016 навчальному році!!!

30 травня 2015 року випускники нашої школи перегорнули останню сторінку свого шкільного життя, переступаючи у нове, невідоме, самостійне і доросле життя. Поруч з ними завжди були вихователі, вчителі, їхні батьки, родичі, друзі.

З вітальним словом виступив директор школи – Якименко Микола Іванович, який з великою гордістю нагородив випускників своїми першими серйозними документами - атестатами про повну загальну середню освіту.

З тремтінням у голосі до випускників звернулися їх вихователі – Журавльова О.В та Грищенко С.В., які назавжди збережуть у своїх серцях імена випускників 2015 року.

В добру та щасливу путь Вам, дорогі випускники!

 

Переглядів: 556 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: