Головна » 2021 » Лютий » 26 » Турнір з “Корнхолу”.
10:50
Турнір з “Корнхолу”.

25 лютого на базі кафедри фізичного виховання Донбаського державного педагогічного університету за сприяння Всеукраїнського громадського центру “ВОЛОНТЕР” відбулися змагання з адаптивних видів спорту для людей з особливими потребами, а саме турнір з “Корнхолу”.

Учні з особливими освітніми потребами нашого закладу прийняли активну участь у цих змагання. Діти мали змогу проявити свою спритність ,увагу та витримку під час змагань. Фізична та духовна міцність наших вихованців була винагороджена перемогами.

Так учні 8 класу  Гаркавенко Максим та Гундарева Аліна  у особистій першості серед юнаків  вікової  категорії “11років та старше” та учениця 4 класу Стовпівська Любов, у особистій першості серед учнів  вікової  категорії “7 — 10 років” посіли 1 місце, а учні 3 — А класу, Завгородній Ілля та Пяткова Аліса, у командній першості посіли 2 місце.

Змагання з “Корнхолу” дали можливість нашим вихованцям ще більше інтегруватись у суспільне життя нашого міста, зміцнити спортивний дух, зрозуміти, що вони повноправні громадяни нашої країни.

Ми поздоровляємо з перемогою наших учнів та висловлюємо велику подяку нашим педагогам - Журавльовій О.В., Туркеніч О.О. за підготовку учнів до турніру!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 101 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: