Головна » 2016 » Травень » 3 » Участь у акції Великоднє чудо-дерево
13:50
Участь у акції Великоднє чудо-дерево

У місті Слов'янську відбулася акція приурочена до Великодніх свят. Акція пройшла за ініціативи Благодійного фонду "Слов'янська мрія» та дала змогу встановити новий національний рекорд України. Дерево, розташоване в сквері Мрії прикрасили 2760 писанок. Цей факт офіційно зафіксували представники національного реєстру рекордів України.

Робоча назва рекорду «Найбільша кількість пасхальних яєць на дереві». Для реєстрації рекорду необхідно було зібрати не менше 2 500 писанок. Учні, їх батьки та працівники нашої школи активно підтримали акцію - з душею розмальовували писанки та крашанки. Всім дуже сподобалось. Це не перша участь нашої школи у подібних акціях.

Яйця з дерева та інших натуральних матеріалів, самого незвичайного забарвлення, з прикрасами та написами, створили  неповторний живий арт-об'єкт, який покликаний радувати око мешканців та гостей міста, які прогулюються в сквері або проїжджають в транспорті.

"Великоднє дерево покликане подарувати всім навколо відчуття казки та чаклунства. У деяких сім'ях прийнято щорічно прикрашати свій будинок таким спеціальним деревом. Тому ми зібралися тут сьогодні, щоб прикрасити наш будинок Слов'янськ. Диво-дерево це символ доброти і творчості!" - сказала одна з ініціаторів проекту Євгенія Алфімова.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 474 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: