Головна » 2014 » Грудень » 5 » Урок російської літератури у 6 класі: "Веселе лукавство розуму".
11:56
Урок російської літератури у 6 класі: "Веселе лукавство розуму".

12 листопада 2014 року в ЗОШ – інтернаті №1 учителем Коструб Христино Володимирівною був проведений відкритий урок у 6 класі з російської літератури на тему: «Веселе лукавство розуму» (за байками І.А.Крилова). Метою уроку було систематизування знань учнів про байку, розвиток творчих та акторських здібностей учнів, розвиток потреби в читанні, активізування читацького інтересу, виховання вміння бачити негативні якості в собі й інших і боротися з ними.

На уроці була присутня методист НМЦ Мазанова Лідія Петрівна, заступник директора школи – інтернату №1 Борисенко Олена Василівна, вчителі школи. Урок проведено на високому методичному рівні. Учні на уроці були активними та старанними.

Під час проведення уроку вчителем вдало та доцільно використовувалась наочність:ноутбук, мультимедійний проектор, портрет І.А. Крилова, ілюстрації до байок письменника. Матеріал уроку мав високе виховне спрямування.

Урок проведений відповідно до програмових вимог, витримана спрямованість навчального матеріалу, враховані індивідуальні можливості дітей. Мета уроку реалізована.

Діти були задоволені уроком. Христина Володимирівна майстерно виконала всі поставлені завдання до уроку, чітко і доступно виклала навчальний матеріал, бездоганно пояснила його, що зумовило ефективність отриманих учнями знань.

Переглядів: 563 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: