Головна » 2016 » Березень » 30 » Вебінар " Викладання інформатики в 7 класі за новим Держстандартом"
13:34
Вебінар " Викладання інформатики в 7 класі за новим Держстандартом"

  

 25 березня 2016 року  на базі нашої школи зібралися вчителі інформатики шкіл міста для участі у новій формі методичної роботи - вебінарі.

Проведення семінарів у вигляді вебінарів на сьогоднішній день досить актуально. Вебінар - це дистанційний семінар з використанням веб-технологій. Тепер кожен бажаючий має змогу отримувати нову інформацію, навчатися, не покидаючи свого робочого місця.

Методист Слов’янського НМЦ Рижкова Галина Олександрівна з творчою групою вчителів міста та в рамках проекту «Мобільне навчання» повела вебінар «Викладання інформатики в 7 класі за новим Держстандартом» Він пройшов організовано, відчувалося, що проведена велика робота по підготовці, вчителі поділилися думками щодо нової програми з інформатики, презентували свої методичні знахідки. Надана інформація була змістовною та корисною для колег.

По закінченню вебінару вчителі обговорили виступи. Методист НМЦ Рижкова Г.О. окреслила напрямки методичної підготовки вчителів до викладання інформатики в новому навчальному році.

Навчально-методичний центр виніс подяку вчителям інформатики за участь у вебінарі "Викладання інформатики у 7 класі за новим Держстандартом", вклад у розбудові інформаційного простору, а також участь у проекті "Мобільне навчання:

Тубольцеву Костянтину Олександровичу - ЗОШ-інт. №1

Котляровій Катерині Володимирівні - ЗОШ №1

Бондаренко Ганні Леонідівні - ЗОШ №4

Овсію Максиму Дем'яновичу - ЗОШ №8

Татьянчикову Андрію Олександровичу - ЗОШ №15

Бенюх Ользі Володимирівні  - ЗОШ №20.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 461 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: