Головна » 2015 » Квітень » 14 » Великодні дарунки від військових учням інтернату!
22:51
Великодні дарунки від військових учням інтернату!

04 квітня 2015 року в ці Великодні дні - Дня Христового Воскресіння, до дітей школи-інтернату №1 завітали в гості військові Житомирської 95 аеромобільної бригади та бійці Національній гвардії України ВЧ 3017 на чолі зі своїм командиром полковником Проценко Дмитром Вікторовичем й волонтерами в особі Яковлевої Тетяни Олександрівни.

В такий теплий, радісний, весняний день військові щиро привітали вихованців інтернату з Великоднем та побажали здоров’я, миру, щастя, успіхів у навчанні та Божого благословення. Діти в свою чергу подякували гостям за увагу та допомогу, розповіли поважним гостям про своє життя, про чуйних педагогів, які намагаються замінити їм близьких людей та організувати цікаве дозвілля.

Іграшки, дитячий одяг, продукти харчування, солодощі, паски – все це отримали до Святого свята Великодня вихованці нашої школи-інтернату.

Дітлахи ждуть таких приємних візитів з нетерпінням. До речі, це не разова акція військових, а постійна допомога і турбота про дітей нашого закладу.

Військові сподіваються на те, що у майбутньому діти знайдуть своє місце в сучасному світі, будуть справжніми патріотами України.

А ми дякуємо за допомогу та бажаємо військовим Божої благодаті й здоров’я. Нехай Великдень стане святом духовного очищення і добра, святковий передзвін наповнить серця вірою, теплом та любов’ю, а Господь береже у мирі та злагоді.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 481 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: