Головна » 2021 » Лютий » 23 » Відкритий урок з англійської мови у 6 а класі
13:23
Відкритий урок з англійської мови у 6 а класі

18 лютого 2021 року вчитель іноземної мови Пишна О.Ю. провела відкритий урок з англійської мови у 6 а класі «Видатні місця Києва». На уроці були присутні заступник директора з НВР Борисенко О.В., вчитель української мови та літератури Коструб Х.В. та асистент вчителя Журавльова О.В.

Девіз уроку - той, хто не любить своєї Батьківщини-не може любити нічого. Метою заняття було ввести та активізувати лексичний матеріал теми; практикувати в читанні тексту з метою отримання загального уявлення та з метою максимально повного й точного розуміння всієї інформації, що міститься у тексті; організувати аудіювання тексту в пред’явленні вчителя; удосконалювати навички монологічного та діалогічного мовлення; розвивати пам'ять, увагу учнів, логічне мислення, здатність до здогадки, розвивати навички роботи в парах; розширити знання учнів про історичні та культурні пам’ятки нашої столиці; виховувати патріотичні почуття, любов до Батьківщини, столиці України, бажання вивчати її історію.

На початковому етапі вчитель провела організаційний момент, що сприяв активізації навичок говоріння. Використання різних видів діяльності сприяло активізуванню роботи на протязі всього уроку. Учням були запропоновані різні вправи: асоціативний кущ, робота в парах, з’єднати дві частини назви, прослуховування текстів, перегляд мультимедійної презентації, прослуховування пісні. Також діти виконували вправу за допомогою роздаткового матеріалу - тести на картках, а наприкінці уроки всі учні класу виконували онлайн тест на мобільних телефонах.

Цілі уроку були досягнені, методи та прийоми застосовані на уроці використані ефективно та сприяли активності учнів, кращому засвоєнню навчального матеріалу, кожний етап уроку був логічно пов’язаний між собою.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 95 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: