Головна » 2015 » Серпень » 29 » Військові 95 Житомирської окремої аеромобільної бригади ЗСУ подарували дітям рюкзаки та канцелярське приладдя до 1 вересня.
17:33
Військові 95 Житомирської окремої аеромобільної бригади ЗСУ подарували дітям рюкзаки та канцелярське приладдя до 1 вересня.

27 серпня 2015 року військовослужбовці 95 Житомирської окремої аеромобільної бригади ЗСУ відвідали нашу школу і подарували дітям до 1 вересня 15 рюкзаків зі шкільним приладдям. Портфелі десантники придбали за свої особисті, нещодавно отримані «бойові» гроші.

Командир бригади Гуть Олег Григорович виступив з пропозицією придбати дітлахам подарунки до 1 вересня, і ця ініціатива була підтримана всіма військовими з задоволенням.
За словами прес-секретаря 95 Житомирської окремої аеромобільної бригади ЗСУ Романа Запорожченко - військові вибирали рюкзаки і канцелярію з великою любов'ю, як для своїх дітей. 
Дітвора із задоволенням отримувала подарунки від військових в кабінеті директора школи Якименка Миколи Івановича.

Учні та весь колектив інтернату висловлюють величезну подяку десантникам за чудові подарунки, тепло, увагу до потреб дітей та бажають миру, добробуту, щастя, здоров’я військовим, які незважаючи на складну ситуацію, не залишаються осторонь благодійності й допомоги потребуючим дітлахам.

Хлопцям насправді дуже важко, – каже командир бригади Гуть Олег Григорович – Але коли вони дарують отакі чудові речі діткам та чують щирі побажання миру , слова подяки й побажання якнайшвидше повернутися додому від маленьких українців, їхній бойовий дух зростає, і вони готові захищати нашу державу та розуміють за кого і за що воюють, бо дитячі очі надихають наших бійців на перемогу.

 

Переглядів: 651 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: