Головна » 2015 » Січень » 13 » Військові завітали в гості до дітлахів.
15:50
Військові завітали в гості до дітлахів.

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Напередодні «Старого Нового року» з вітаннями та подарунками до учнів школи-інтернату №1 завітали військові та волонтери. Вони подарували дітям солодкі подарунки, фрукти, іграшки, одяг та ін. Військові розповіли діткам про свій життєвий шлях, початок та період служби. Також учні мали змогу з вуст своїх захисників почути цікаві історії, котрі траплялись з ними на фронті.

Учнівський та педагогічний колектив інтернату №1 приготував військовим теплу зустріч. Пригостили запашним чаєм з солодощами. Щиро подякували й висловили найкращі побажання. Ми сподіваємося, що на шляху цих справжніх, мужніх та відважних чоловіків, з кожним днем перешкод ставатиме все менше й менше. Зичимо їм міцного здоров’я, успіхів в усіх своїх починаннях та звичайно, перемоги. Адже для них, як і для кожного з нас, нині, це головна ціль в житті.

Наприкінці зустрічі школярі побажали військовим повернутися додому живими та здоровими. Опісля цього, дітлахи взялися робити з паперу голубів миру. Їх згодом передадуть військовим, які перебувають на Сході України.

 

Переглядів: 476 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: