Головна » 2016 » Березень » 30 » Виховний захід «Я обираю професію»
14:41
Виховний захід «Я обираю професію»

У березні 2016 року в нашій школі у формі конкурсно - пізнавальної програми відбувся виховний захід «Я обираю професію», який підготували учні 1-11 класів школи, під керівництвом своїх вихователів, заступника директора з ВР Українець O.Г. та педагога-організатора Ткачової О.В.

На свято були запрошені працівники інтернату №1, батьки та гості.

Мета: розширити і закріпити знання учнів про найпотрібніші професії, трудові дії та знаряддя праці, поглибити у дітей усвідомлення того, що добробут нашої країни і всіх громадян примножується працею; викликати почуття поваги до трудівників та прагнення сумлінно працювати; сприяти розвитку трудової активності і працьовитості школярів, розвивати увагу, пам'ять, світогляд дітей, сприяти розвитку їх пізнавальної активності; виховувати бережливість до результатів праці дорослих, працелюбство, доброзичливе ставлення до інших.

Вихованці з інтересом і цікавістю приймали участь у заході. Кожен клас достойно презентував обрану професію. Учасники співали пісні, показували сценки, розповідали вірші, танцювали, а глядачі були у захваті від представленого на сцені дійства.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 491 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: