Головна » 2015 » Березень » 27 » Виховний захід у 3 класі «Україна - моя Батьківщина»
00:45
Виховний захід у 3 класі «Україна - моя Батьківщина»

Одна Батьківщина і двох не буває,

Місця, де родилися, завжди святі.

Хто рідну оселю свою забуває,

Той долі не знайде в житті.

У нашій школі багато уваги приділяється національно-патріотичному вихованню. Проводяться різноманітні виховні заходи та свята, з метою поглибити знання учнів про свою Батьківщину, символи України, традиції українського народу, красу та неповторність рідного краю.

Педагоги інтернату прищеплюють дітям любов до Батьківщини, української мови, бажання примножувати кращі надбання українського народу, берегти природу рідної землі.

25 березня 2015 року вихователь І кваліфікаційної категорії Калігаєва Олена Павлівна, разом з учнями 3 класу, підготувала та провела виховний захід «Україна - моя Батьківщина». Провідною ідеєю заходу була любов до України, бо Батьківщина – це найдорожче, що є у людини. Недаремно вона співзвучна слову «батьки». Для кожного Батьківщина починається по-різному: подвір’ям дитинства, спогадами лагідних материнських рук,сходом сонця, сяянням зірок, шкільними сходинками …

Маленькі патріоти декламували вірші,співали українські пісні,пригадували українські казки та прислів’я про рідну Вітчизну. А ще вони використовували мультимедіа для показу державних символів України, обрядів та традицій українського народу.

Від щирого серця дітлахи бажали мирного, блакитного неба своїй Батьківщині, а також любові та пошани серед людей. Учні висловили бажання бачити нашу країну - квітучою, сильною, незалежною державою та дали обіцянку гарно вчитися й працювати в ім’я України.

Присутні на заході педагоги школи – інтернату та батьки учнів були приємно вражені від почутого та побаченого на святі.

Переглядів: 720 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 Натали  
0
Красивое и красочное мероприятие, в интернате такие милые детки, молодцы!!!!!!!!!!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: