Головна » 2020 » Жовтень » 15 » Виставка фоторобіт Наталії Денисової.
20:03
Виставка фоторобіт Наталії Денисової.

У нашому закладі в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом "Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів" з 01 жовтня по 15 жовтня 2020 року в  читальній залі шкільної бібліотеки була відкритою для відвідувачів  виставка світлин “Про любов і не тільки...” Слов’янського фотографа Наталії Денисової. На виставці представлені світлини в жанрі пейзажу. В своїх роботах митець змогла передати неповторну красу, загадковість, чарівність природи рідного краю та велику любов до рослин, тварин й усього що нас оточує.

Учні й педагоги отримали заряд позитивних емоцій від фоторобіт Наталії Денисової та впізнали на багатьох фотографіях краєвиди саме нашої школи!

На щастя, є люди, які переймаються долею живої природи, екологічних проблем сьогодення! Вони роблять важливу справу, вивчаючи тваринний і рослинний світи, створюючи фільми, фотографуючи, друкуючи книги!

Адміністрація, педагогічний колектив та учні нашої школи висловлюють велику подяку фотохудожнику Наталії Денисовій та зав. шкільної бібліотеки Чередник Н.О. за організацію чудової виставки та з нетерпінням чекають на нову виставку в нашій бібліотеці!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 153 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: