Головна » 2015 » Серпень » 16 » Вітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України
00:45
Вітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Шановні відвідувачі нашого сайту!

Щиро вітаємо вас із Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України – світлими святами української державності. Ці свята нерозривно та гармонійно пов’язані між собою. Їх відзначення на всенародному рівні стали золотими сторінками біографії молодої української держави.

Відзначення 24-ї річниці незалежності України дає нам можливість засвідчити любов до рідної землі та вірність споконвічному прагненню до самостійності та державності, національної єдності і солідарності.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються минуле і майбутнє України. Минуле має вселяти мудрість, а майбутнє повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

З того часу, як над країною офіційно замайорів синьо-жовтий прапор, ми пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки. Державний Прапор України – як символ свободи та слави нашої країни – уособлює усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини. За всі роки незалежності Україна вперше переживає такі суворі випробування. Та разом з тим, період випробування став періодом єднання, братерства, підняття національної самосвідомості. Весь український народ об'єднався заради мирного та щасливого майбутнього, а український прапор став насправді патріотичним символом.

Нехай свято Державного Прапора та Незалежності України духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Від усієї душі бажаємо вам та вашим рідним міцного здоров’я, достатку, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання рідної України та добробуту її народу!

Бажаємо всім нам мирного неба над головою, національної злагоди, благополуччя, спокою у сім’ях та міцного здоров’я.

Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і душевною рівновагою!

Переглядів: 532 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: