Головна » 2015 » Грудень » 19 » "Володимир Великий - творець української держави"
01:20
"Володимир Великий - творець української держави"

Володимир Великий - «Ясне Сонечко України», для якої він прислужився так, що за його часів та ще й потім, за його сина Ярослава Мудрого, Україна була найсильнішою державою за всі часи свого існування. 

З метою збереження та утвердження традицій української державності, нагадування про роль історичної спадщини Руси-України у їх становленні, в загальноосвітній школі-інтернаті №1 пройшли заходи на вшанування пам'яті Володимира Великого - видатного державного та політичного діяча, князя Київського, творця середньовічної європейської держави Руси-України.

Так для учнів була проведена низка просвітницьких заходів, спрямованих на вивчення державотворчої діяльності князя Київського Володимира Великого, впливу його політики на політичний та економічний розвиток Європи. Бібліотекар школи Грюкова А.О. оформила тематично-інформаційну виставку в бібліотеці школи присвячену спадщині Руси-України та провела виховний захід «Володимир Великий-значна постать в історії України». Вчитель інформатики Тубольцев К.О. підготував для учнів старших класів презентацію "Князь Володимир: Історія виникнення Української держави у часи Київської Русі."

Переглядів: 501 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: