Головна » 2021 » Квітень » 8 » Всесвітній день Здоров'я
14:24
Всесвітній день Здоров'я

      Всесвітній день здоров’я відзначається щорічно 7 квітня в день створення в 1948 році Всесвітньої організації охорони здоров’я. Вже тоді глобальною ідеєю заходу була пропаганда здорового способу життя. ВООЗ підходить до цього питання з широких соціальних позицій: здоров’я – не тільки відсутність хвороб та фізичних дефектів, а стан повного фізичного, духовного і соціального благополуччя.

      Цьогоріч свято проходить під гаслом «Побудуємо більш справедливий, більш здоровий світ»

      Свято покликане привернути суспільну увагу до актуальної проблеми сучасності — здоров’ю. Його головною метою є підвищення обізнаності громадян та представників окремих спільнот про небезпеку різних захворювань, які вважаються найбільш поширеними.

      ВООЗ закликає забезпечити кожній людині умови життя і праці, які б сприяли підтримці доброго здоров’я, а також забезпечувати всім людям доступ до якісних послуг охорони здоров’я.

      Проводячи Всесвітній день здоров’я в 2021 році, Всесвітня організація охорони здоров’я акцентує увагу на таких положеннях:

  1. Приєднуйтесь до кампанії за більш справедливий та здоровий світ:
  2. Працюйте разом, щоб покласти край нерівності в сфері охорони здоров’я:
  3. Підтримуйте здоров’я для всіх: ніхто з нас не буде в безпеці, поки в безпеки не будуть всі.

      З того часу, як на початку 2020 року пандемія COVID-19 перетворилася на кризу світового масштабу, вона спричинила глибокий вплив на всі сфери життя. Пандемія торкнулася майже кожного. Тому бережіть себе і своїх близьких. Виконуйте всі рекомендації: одягайте захисні маски, тримайте дистанцію, мийте руки, менш бувайте у місцях скупчення людей.

      У Всесвітній день здоров'я бажаємо вам найголовнішого і першого – міцного здоров’я і гарного імунітету. Нехай ваші хвороби відступають від вас стороною. А в житті буде тільки позитив.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 68 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: