Головна » 2016 » Травень » 12 » Всеукраїнська акція «Потяг Єднання України «Труханівська Січ»
22:48
Всеукраїнська акція «Потяг Єднання України «Труханівська Січ»

Днями Слов’янська загальноосвітня школа – інтернат №1, як і інші навчальні заклади міста, в рамках проведення Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ» зустрічав об’єднану команду волонтерів, освітян, журналістів, документалістів, митців, громадських діячів та військових, які провели різноманітні заходи, зокрема, мистецькі акції, лекції, тренінг та майстер-клас, обміни культурними надбаннями. 

 Зустрічали гостей у школі з добром та цікавістю. Сашко Лірник інсценував з вихованцями інтернату свої казки, продемонстровані цікаві мультфільми на казки Сашка дітворі теж припали до серця . Після огляду, група учнів потрапила у світ виготовлення мультфільмів. Аніматор провела майстер-клас, де кожен учасник мав можливість створити свій власний маленький фільм.

Зазначений проект спрямований на сприяння консолідації суспільства, піднесення патріотичного духу громадян, розвиток волонтерського руху, активізацію міжрегіонального співробітництва, посилення діалогу та зміцнення взаєморозуміння жителів різних регіонів держави у справі розбудови України. Тож гості подарували гарний настрій та позитивні емоції всім присутнім, а згодом прислали цікавий пластиліновий мультфільм, який учні інтернату створили в цей день.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 506 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: