Головна » 2018 » Лютий » 15 » Всеукраїнський конкурс з українознавства "Патріот"
13:47
Всеукраїнський конкурс з українознавства "Патріот"

В дитинстві відкриваєш материк,

котрий назветься потім -  Батьківщина.

                                   Л. Костенко

15 лютого  у нашій школі відбувся Всеукраїнський конкурс з українознавства «Патріот», в якому взяли участь 17 учнів 3 2-9 класів.

Патріотизм – одна з ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, заставляючи робити великі і малі вчинки в ім'я своєї Батьківщини. Патріотизм– величний вияв нескінченної любові до рідного краю,  як і честь, виховує великих, сильних людей, які здатні ціною свого життя пожертвувати заради рідної землі. Саме патріотизм породжує впевненість у собі, волю в перемогу, віру в свою націю, свій народ, він перетворює звичайну людину в безстрашну машину, яка не відчуває страху і болю, ідучи впевнено і безстрашно до своєї мети. Тоді мета патріота стає метою усього народу. Патріот живе у єдності зі своїм народом, він живе своїм народом, адже життя народу стає його життям.

         Конкурсні завдання були цікавими, веселими й доступними дітям з різним рівнем підготовки й містили запитання з багатьох напрямків знань: мови, країнознавства, літератури, історії та відображають різнобічну інформацію про Україну.

Весело та завзято учні долали творчий марафон спритності для «юних ерудитів». Для кожного з них було важливим не просто відповісти на питання, а перевірити власні знання, показати свій інтелектуальний рівень та здатність швидко використовувати на практиці теоретичні знання.

      Участь в конкурсі дозволила виявити і розвинути творчі здібності дітей, допомогла відпрацювати навички роботи з тестовою формою завдань та сприяла вихованню високої читацької і загальної культури.

      Усі учасники конкурсу одержать сертифікати, а найкращі — призи. Бажаємо учасникам перемоги та з нетерпінням чекаємо результатів гри!

     Учителі української мови та літератури Титаренко О.А., Коструб Х.В., Лисенко С.В. сприяли організації та проведенню конкурсу.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 518 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: