Головна » 2015 » Вересень » 6 » Всеукраїнський олімпійський урок 2015
10:03
Всеукраїнський олімпійський урок 2015

04 вересня 2015 року в нашій школі пройшов «Олімпійський урок”, який розпочав Всеукраїнський олімпійський тиждень.  
Основна мета Всеукраїнського олімпійського тижня — навчання та виховання учнів під знаком ідей і принципів олімпізму, формування в них навичок культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом та підтримання стійкого інтересу до олімпійського руху - провідника миру, духовності, єдності.

Всеукраїнський олімпійський урок проводиться в нашій школі щорічно, його було започатковано в 2005 році з ініціативи Національного олімпійського комітету України та за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту. 

 

Вчителі фізичної культури Хворостянов О.О. та Українець О.Г., педагог-організатор Ткачова О.В., тренер Михайлов В.С.,  організували для дітей "Веселі старти" та запланували на тиждень змагання з легкої атлетики, турнір з футболу. 

Вихователі 1-11 класів проведуть виховні години «Від Олімпії до наших днів», «Історія естафети олімпійського вогню», ігри «Назови вид спорту».

Під час проведених заходів учні школи одержали загальні відомості про започаткування Олімпійських ігор, ознайомилися з олімпійською символікою: олімпійським прапором; олімпійськими кільцями, що символізують єдність народів всіх континентів землі та переплітаються зліва направо; олімпійським гаслом „Швидше - вище - сильніше”; олімпійським вогнем; з естафетою олімпійського вогню; з церемонією ігор (відкриття, олімпійська присяга, нагородження, закриття).

Життєвим кредо стародавніх греків було гармонійне поєднання тіла, духу та розуму. Саме цього й прагнуть досягнути учні й педагоги нашої школи.

Переглядів: 551 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: