Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Зустріч учнів школи з інспектором поліції Н.С. Язан
18:19
Зустріч учнів школи з інспектором поліції Н.С. Язан

26.10. 2016 року в шкільній бібліотеці для учнів 9 класу старший інспектор Слов'янського відділу поліції ГУНП України в Донецькій області Язан Наталія Сергіївна провела профілактичну лекцію «Недопущення учнями адміністративних та кримінальних правопорушень. Про шкоду тютюнопаління та профілактику вживання алкогольних напоїв й наркотичних речовин підлітками ».

Інспектор нагадала учням про їх відповідальність перед законом, наголосила на тому що тиск з боку товаришів і бажання бути схожим на дорослих спонукають багатьох підлітків до паління та вживання спиртних напоїв й наркотиків, а це часто призводить до порушень закону, але необхідно зробити зусилля і зважитися ніколи не торкатися спиртного, наркотиків та тютюну, не порушувати закон, спрямувати всі сили на навчання. Потрібно пам'ятати: здоров’я, радість життя і щастя — в наших руках.

Учні інтерактивно поспілкувалися з лектором, а присутня на лекції заступник директора школи – інтернату №1 з виховної роботи Українець Оксана Геннадіївна відмітила, що такі зустрічі з представниками поліції завжди мають позитивні результати як для контролю над поведінкою неповнолітніх, так і для визначення пріоритетних напрямків роботи з подолання злочинності серед дітей міста, профілактики алкоголізму, наркоманії та тютюнопаління серед підлітків.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 428 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: