Головна » 2015 » Червень » 24 » 28 червня - День Конституції України!!!
12:12
28 червня - День Конституції України!!!

Шановні відвідувачі нашого сайту!

Від щирого серця вітаємо всіх з нагоди всенародного свята - Дня Конституції України!

Незалежна Українська держава живе за своєю Конституцією. Століттями українці створювали державні механізми дбаючи про гарантії прав і вольностей українського народу.

Слово гетьманських універсалів будувало славну Українську козацьку державу. Прийняття Конституції України – це продовження багатовікової традиції. Конституція це шлях народовладдя до заможності і величі рідного краю. Це свято кожного з нас, не зважаючи на стать, вік, професію, соціальний стан чи мову. Адже Основний Закон нашої країни гарантує та забезпечує права і обов’язки громадян.

Саме людина, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою соціальною цінністю у державі. Але конституційні норми, які б вони не були передовими і демократичними, самі по собі не змінять життя на краще. Сьогодні, аби перетворити зміст на результат, усім нам потрібна підвищена відповідальність та самовіддана праця кожного.

Нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де б панували гуманізм, демократія і справедливість, а матеріальний достаток співвідносився б із кількістю та якістю праці кожного.

Ми віримо, що нам усім вистачить витримки і наснаги для збереження та відродження своєї країни, адже українцям завжди були притаманні мудрість і терпіння, енергія і працьовитість. Тож нехай це свято додає нам сил та впевненості для досягнення поставлених цілей на благо нашої держави.

Від усього серця бажаємо всім миру, міцного здоров'я та творчого натхнення, професійної вдачі, вагомих здобутків, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, щирих друзів, життєвих гараздів, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.

Нехай це свято додасть Вам сили в здійсненні мудрих планів та добрих справ в ім’я миру і процвітання нашої країни.

Україні слава!

Переглядів: 499 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: