Головна » 2020 » Жовтень » 4 » З днем працівників освіти!
10:09
З днем працівників освіти!

Адміністрація та учнівське самоврядування ЗЗСО №14 вітає з професійним святом  всіх освітян!

 Вчитель - це найголовніша та найважливіша професія в світі. Вчитель — це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців — гідними, розумними, навченими, людяними. Ми дякуємо Вам за все, що Ви робите, за Ваш неймовірно великий вклад у кожну дитину.

Бажаємо Вам здоров'я, натхнення та сил. Нехай кожен день буде цікавим та чудовим, а учні радують прекрасними результатами. Зі святом!

Наприкінці вересня 2020 року в нашому місті пройшли урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти! Заступник директора з НВР, вчитель математики  нашого закладу Борисенко Олена Василівна отримала грамоту  Слов'янської міської ради від очильника міста Слов'янська, а вчитель-дефектолог, асистент вчителя Журавльова Олена Вікторівна була нагороджена грамотою відділу освіти м. Слов'янська!

Щиросердечно вітаємо цих прекрасних жінок з високою нагородою! Бажаємо наснаги, творчих злетів та успіхів у творенні інтелектуального потенціалу в ім’я України! 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 166 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: