Головна » 2018 » Грудень » 6 » З Днем Збройних Сил України
15:50
З Днем Збройних Сил України

 Сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних сил. Саме в цей день 1991 року був прийнятий Закон "Про Збройні сили України". День Збройних сил України був установлений постановою Верховної Ради України в 1993 році. Кістяк ЗС України складають Сухопутні війська, Повітряні сили та Військово-морські сили. Крім основних родів військ до складу Збройних сил країни належать внутрішні війська, державна прикордонна служба та оперативно-рятувальна служба цивільного захисту, Державної служби України з надзвичайних ситуацій. 

У структуру Сухопутних військ входить армійська авіація і аеромобільні війська, механізовані і танкові війська, ракетні війська і артилерія, високомобільні десантні війська і Війська протиповітряної оборони. У структуру Повітряних сил включені винищувальна і штурмова авіація, розвідувальна, транспортна і бомбардувальна авіація, зенітно-ракетні та радіотехнічні війська.

Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії.

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших  військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо  міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!

    

Переглядів: 359 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: