Головна » 2016 » Вересень » 1 » День знань 2016 (оновлено)
00:04
День знань 2016 (оновлено)

Дорогі учні, педагоги, батьки, шановні відвідувачі сайту!

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається 2016-2017 навчальний рік, а це означає відкриття нової, осяйної та часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першокласників, які вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю та в майбутньому втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

Сьогодні наша школа світиться щастям, бо на її поріг повернулися діти. Директор школи Якименко Микола Іванович на святковій лінійці благословив школярів на плідну й натхненну працю, з  початком навчального року привітали учнів, батьків та гостей свята військові, які боронять наше місто. Особливо сподобалися присутнім безпосередність та щирість учнів 1 класу, які обіцяли «згризти граніт наук».

Завітав до учнівської громади народний депутат України Олег Недава, який подарував першокласникам щедрі подарунки та шкільну дошку й закликав молодь власними гідними вчинками прославляти Україну-неньку.

Також учні 1 класу отримали рюкзаки з наповненням від ХК «Донбас» та Фонду Бориса Колеснікова.

Відділ освіти подарував кожному учню школи чудові щоденники та зошити, а учням 1-4, 6 класів яскравий "Розклад занять".

Веселий, запальний дзвінок покликав школярів до світлих затишних класів. Заходили учні до школи на перший урок, присвячений 25-річчю Незалежності України. 

З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю педагогам, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави. Зі святом Вас! 

 

 

Переглядів: 502 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: