Головна » 2015 » Березень » 2 » Захист Вітчизни-обов'язок громадянина!
23:24
Захист Вітчизни-обов'язок громадянина!

Конституція України визначає захист Вітчизни обов’язком громадян України, найважливішою функцією держави.

Вихованець національної школи має виростати патріотом України.

Тому головна мета навчання предмета захист Вітчизни – розвиток особистості учнів, формування ії готовності до захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій.

У лютому 2015 року в  нашій школі  пройшов урок практичних занять з вогневої підготовки, спільний для учнів старшої школи.

Тема уроку, «Автомат Калашникова», виявилася дуже цікавою та пізнавальної не тільки для хлопців - майбутніх захисників, але й для дівчат.

Проводив урок учитель фізичної культури та захисту Вітчизни Хворостянов Олександр Олексійович.

Розпочалося заняття з екскурсу в історію – розповіді про винахідника відомої в усьому світі зброї Михайла Калашникова. Учитель підготував для учнів мультимедійну презентацію, за допомогою якої можна було детально розглянути конструкцію автомата у розрізі. Підлітки з цікавістю переглянули відеоролик із демонстрацією застосування цієї зброї в бойових умовах, здійснили порівняльний аналіз АК 74 та АК 47, заповнили за учителем спеціальні картки-алгоритм збору та розбору автомата. Але найцікавішим моментом проведеного уроку стала, безперечно, можливість кожному учню власноруч розібрати та зібрати модель автомату Калашникова.

Переглядів: 492 | Додав: school | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: