Головна » 2015 » Жовтень » 28 » Заходи, присвячені 25-й річниці Революції на граніті.
12:09
Заходи, присвячені 25-й річниці Революції на граніті.

Сьогодні, коли Україна веде боротьбу за збереження власної незалежності, ми згадуємо ті події, які стали початком краху комуністичного режиму та відновлення незалежності в 1991 році, більш детально говоримо про події 2–17 жовтня 1990 року, коли більше 150 студентів-мітингувальників вийшли на акцію протесту на київський холодний граніт.

Враховуючи історичне значення Революції на граніті у справі здобуття Україною незалежності, з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму і мужності української молоді, яка у жовтні 1990 року стала на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів народу України, в нашій школі пройшли просвітницькі заходи,  присвячені відзначенню 25-ї річниці Студентській Революції на граніті.

Вчитель історії та правознавства Тарас Олександрович Дудка провів для учнів 7-11 класів лекцію «Революція на граніті – Свято Воскресаючого Духу», круглий стіл «Революція на граніті. Перший майдан», вихователі провели в 7-11 класах години спілкування «Заради незалежності».

 

Переглядів: 466 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: