Головна » 2019 » Березень » 7 » Весна завітала до нашого закладу!
15:13
Весна завітала до нашого закладу!

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть дерева, одягаючись у зелень, гаї перегукуються голосним пташиним співом, бринять струмки, розквітають перші квіти, зігріті теплом сонячного проміння, мрійливо співають пташки.

Тиждень з 4 по 7 березня у нашому закладі видався дуже насиченим.

ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ. Змінюються часи, але незмінним, невичерпним і, по суті, не до кінця прочитаним і розгаданим залишається Тарас Шевченко. І вистачить його, поза всяким сумнівом, ще на багато-багато поколінь – допоки житиме український народ, допоки буде жити наша Україна!

Від дня народження Т.Г. Шевченка вже минуло 205 років, але й сьогодні його слово живе поміж нас.

В ці дні під час уроків  згадували поета, письменника, художника, громадського діяча Т. Г. Шевченка. У шкільній бібліотеці зав. бібліотеки Чередник Н.О. познайомила маленьких читачів із творчістю поета. І, як ми інформували в попередній статті, Лисицин Данило отримав диплом переможця у регіональному конкурсі читців Т.Г. Шевченка.

Різноманітні заходи що пройшли у школі  протягом відзначення Шевченківських днів, допоможуть молодому поколінню зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Шевченка в зародження та розвиток української культури, мови, нашої державності. І  можна переконатися, що поезія Шевченка – це вогник, схожий на полум’я свічки, що запалює душу людини.

 

Другою подією тижня було свято Масляної. У середу на перервах, учні початкової школи грали та змагались у веселих естафетах. А 7 березня у актовій залі серед учнів 5-9 класів розгорнулась боротьба в інтелектуальній вікторині “Масляна седмиця кличе веселиться”. Діти читали приказки про Масляну, малювали, пірнали у витоки історії свята, грали.  Наприкінці масляного тижня, на шкільному подвір`ї палили чучело та потім їли смачні млинці.

  

Прийшла весна, а разом з нею і дивовижне свято, ніжності та краси - Міжнародний жіночий день 8 Березня! Цього дня ми вітаємо жінку: жінку-матір, жінку-вчителя, жінку-сестру, жінку-кохану, жінку-подругу, жінку, від якої пішло все прекрасне не землі. Учні закладу, разом з педагогами, робили подарунки своїми руками, щоб привітати мам, бабусь, дівчаток, педагогів, ветеранів із цим святом. Також діти, на чолі з педагогом-організатором Ткачовою О.В., підготували святкову концертну програму. Читці звертались із вітальними віршами, вокальна група "Карамель" заспівала чудові пісні. Дуже сподобався усім присутнім дует учня 7 класу Літвіна М. та педагога-організатора Ткачової О.В., а колектив народного танцю "Барвінок" своїми запальними танцями зарядив енергією усіх присутніх.  (всі фото свят дивитись тут)

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 304 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: