Головна » 2017 » Квітень » 6 » Зустріч з представниками Слов'янського міського наркологічного диспансеру
11:59
Зустріч з представниками Слов'янського міського наркологічного диспансеру

04 квітня 2017 року в шкільній бібліотеці пройшла зустріч з соціальним працівником Слов’янського МНД КононенкоТ.Г.

Серед пріоритетних напрямків виховної роботи школи-інтернату №1 є превентивне виховання, головна мета якого - пропагування здорового способу життя; виховання негативного ставлення до вживання наркотиків, алкоголю та паління, які завдають великої шкоди здоров’ю людини; формування вміння сприймати оцінку своїх учинків іншими і наводити приклади такої оцінки; виховування почуття відповідальності за свої вчинки, уміння самооцінювати їх; спонукання дітей до роздумів: вибір залежить від тебе самого.

Під час зустрічі з учнями 8-11 класів фахівець міського наркологічного диспансеру Кононенко Т.Г., у присутності заступника директора з ВР Українець О.Г., практичного психолога школи Борисович О.В., соціального педагога Юрченко М.О., провела роз'яснювально - профілактичну бесіду про негативні наслідки вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління, логічним завершенням зустрічі стало анонімне анкетування «Алкоголь, паління та наркотики. Моє ставлення до цих явищ».

Діти та підлітки проводять значну частину свого життя саме в школі. Тому вона відіграє важливу роль у створенні умов для здобуття ними знань, формуванні ставлень та виробленні навичок, які потрібні, щоб уникнути та запобігти ризиків для власного здоров’я тому такі зустрічі є дуже дотепними та завжди стають у нагоді.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 365 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: