Головна » 2018 » Грудень » 22 » Зустріч зі Святим Миколаєм у Верховній Раді України!
22:38
Зустріч зі Святим Миколаєм у Верховній Раді України!

19 грудня 2018 року до Верховної Ради України на зустріч із Святим Миколаєм завітали понад 300 дітей з Донецької та Луганської областей. Учень 8 класу нашого закладу Шестов Євген був у складі цієї делегації!

Місця народних обранців зайняли найбільш успішні школярі, які за рік-два будуть вступати до українських університетів, а згодом будуть визначати майбутнє України.

У сесійному залі 19 грудня були найчистіші думки та благодатна аура, мабуть, за весь час існування Верховної Ради. Дуже хочеться, щоб вона залишилась тут назавжди, а ці світлі думки об’єднали нас, дорослих.

Такі зустрічі є дуже важливими, бо надихають та потроюють сили в дорослих, щоб працювати задля майбутнього не тільки цих талановитих дітей, а й всієї України.

Святий Миколай побажав дітям розуму, мудрості, здоров’я, а всій Україні – перемоги!

Голова Верховної Ради Андрій Парубій поставив на голосування законопроект «За щасливу Україну», котрий було одноголосно схвалено молодим поколінням.

Ця подія стала можливою завдяки ініціативі Сергія Шахова, Дмитра Лубінця та Олега Недави.

Дивлячись на підлітків, можна бути впевненими: майбутнє України опиниться в надійних руках. Тому що вони, наші діти, кращі, розумніші, талановитіші та справедливіші від нас дорослих.

Діти – це майбутнє будь-якої нації, будь-якої держави, адже саме з них починається усе на світі. Тож їм неодмінно вдасться все те, чого не змогли ми дорослі.

А у кожного учня нашої школи є шанс у наступному році потрапити на таку зустріч в стінах Верховної Ради України, але для цього потрібно докласти багато зусиль й стати найкращим у навчанні та вихованні! Тож наснаги учням закладу й миру Україні!

Переглядів: 315 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: