Головна » 2020 » Січень » 5 » Зустрічаємо Новий рік
13:12
Зустрічаємо Новий рік

   Новий рік – це завжди весело, чарівно і казково. А ще, він співпадає із зимовими канікулами. Як тут не радіти!

      Напередодні канікул ми встигли багато чого зробити. Вікна та приміщення класних кімнат школярі разом із дорослими прикрасили сніжинками, витинанками та гірляндами. Таку красу витворили і асистенти учителів у холі школи. Завдяки сім’ї Туркеніч всі бажаючі мали можливість сфотографуватися біля інтерактивної ялинки, з оленями у чарівній зимовій фотозоні. Учні 9, 5 класів допомогали у прикрашанні холу та новорічної ялинки. Також вдячні дітям та іх батькам, які взяли участь у виставці декоративно-ужиткової творчості. 

      Насиченою була і програма свят. До дня Святого Миколая всі діти отримали солодкі подарунки від БФ "Бонд Бориса Колеснікова", побували на відкритті головної ялинки міста, отримали солодощі від учнів Ромашківської школи. Ми вдячні учням та колективу Слов’янського педагогічного ліцею, які завітали до нас із солодощами та цікавою виставою. Діти гарно запам’ятали героїв казки та поспішали з ними сфотографуватися. Молодші школярі та активісти у навчанні відвідали кафе «Палермо», у якому було дуже смачно завдяки майстрам страв та весело завдяки творчим колективам міста. А особлива вдячність організаторам та господарям кафе сім’ї Садикових. Ці неймовірні люди двічі на рік дарують велике свято нашим дітям.

      Але це був початок свят. 23 грудня учні 1-6 класів побували на чудовій виставі у Центрі культури і довкілля та отримали солодкі подарунки і велике задоволення від виступів артистів.

      24 грудня в концертній залі нашого закладу більше години всі присутні зачаровано дивились виставу «Дванадцять місяців», яку показали вихованці гуртків школи мистецтв під керівництвом Куриленко І.В., Куриленко М.В.  

Ми вдячні всім, хто подарував нашим дітям свято! Хай вам щастить, радість і добро перебувають у ваших серцях, добробуту вам у домівки! Всім гарних свят та канікул!  З Новим роком та Різдвом Христовим!

фотогалерея

 

Переглядів: 247 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: