Головна » 2021 » Лютий » 19 » День Героїв Небесної Сотні
18:27
День Героїв Небесної Сотні

Відповідно до Указу Президента України від 11 лютого 2015 року №69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» 20 лютого 2021 року відзначатиметься День Героїв Небесної Сотні. 20 лютого 2014-го року стало якоюсь переломною датою надії на краще для всього українського народу. В ці дні Україна згадує трагічні події, що сталися в Києві три роки тому під час Революції Гідності. Сто двадцять українців поклали життя на Майдані за наше майбутнє. Кожен із них мав свою родину, друзів, свої захоплення, свої нагальні справи. За Україну, вільну і демократичну, боролися за покликом душі, мужньо, як лицарі. 

З метою вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні, виховання любові до Батьківщини та патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України 18-19 лютого в нашому закладі були проведені виховні години "Вони боролись за вільну Україну" 

Учні згадали героїв, переглянули відеоматеріали про ці трагічні події, розповіли присутнім про наших земляків, що загинули в Києві під час протистоянь. Пам’ять Героїв Майдану, що впали мертвими за світле майбутнє України, вшанували хвилиною мовчання.

З метою вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, в читальному залі нашого закладу діє тематична  виставка "За честь і славу рідної землі". Ознайомитися з нею пропонуємо до 26 лютого 2021 року.

Також можете більш детальніше ознайомитись з Героями Небесної Сотні та вшанувати пам'ять про них за  посиланням

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 129 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: