Головна » 2019 » Березень » 18 » Олімпійське лелеченя!
09:19
Олімпійське лелеченя!

  12 березня 2019 року на базі спортивного комплексу "Локомотив"  відбулися спортивні змагання Олімпійське лелеченя" серед учнів шкіл міста. Наша школа постійно бере участь у цих змаганнях і неодноразово посідала призові місця.

Ініціатором і засновником Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» є Громадська організація «Національний олімпійський комітет України».

Захід спрямований на реалізацію одного із важливих напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохотити дітей та молодь всього світу долучитись до спорту, сприйняти його філософії, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги, а також залучити їх до активних занять фізичною культурою та спортом і адаптувати до здорового способу життя. 

Команда нашої школи у складі Росліка О., Шестова Є., Федіна З., Чикоти К., Пугачової М., Кузь Е.,, Татаринцевої А., Кузь І., Панова Р.. також взяла участь у змаганнях.  Боротьба на кожному етапі змагань була важкою, але наші спортсмени змогли здобути 3 призове місце. 

Вітаємо команду та вчителя фізичної культури Демидовича А.І. з вдалими змаганнями та результатом!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

л

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 320 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: