Головна » 2024 » Травень » 8 » ПАМ'ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО! День пам'яті та примирення
17:47
ПАМ'ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО! День пам'яті та примирення

Із року в рік часопис віддаляє

своїх нащадків далі від війни.

Та травень знов і знову нагадає,

Як із життя ішли його сини.

Щороку 8 травня людство відзначає ДЕНЬ ПАМЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ та ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ. Саме в цей день, ми віддаємо шану всім тим, хто ціною власного життя виборов для нас перемогу та можливість спокійного майбутнього.

1225 днів і ночей тривала війна на українських землях, залишаючи страшні сліди. В руїни і згарища було перетворено 714 міст, 28 тисяч сіл, 334 населених пунктів були спалені, фашистами разом зі всіма мешканцями. Нацизм приніс із собою звірство, розруху, смерть та голод.

Сьогодні, класними керівниками 3-9 класів проведено виховні заходи під гаслом  "Пам'ять не згасає крізь віки": година пам'яті "День пам'яті та примирення" 3 кл.; виховна година «Цінуємо твій подвиг, солдате» 5 кл.; година спілкування "Не згасити пам'яті вогонь...", інтерактивний філворд "Квітка маку" (7кл); година спілкування "Пам'ять єднає покоління"   9-А та 9-Б класи.

На жаль, сьогодні ми знову є свідками воєнних злочинів та бачимо, як гинуть сини та доньки України за її незалежність та територіальну цілісність. Та сьогодні ми вдячні ветеранам Другої Світової війни за незламність духу, відвагу та воїнам сьогодення за героїзм та невимовну витримку!

ПАМ'ЯТЬ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО!

ПАМ'ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 37 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: