Головна » 2022 » Січень » 21 » Соборність в душах, єдність у серцях
15:08
Соборність в душах, єдність у серцях

В день соборності та злуки,

З заходу на схід.

Всі візьмемося за руки

Бо один ми рід!

День соборності України — одне зі знакових свят українського державотворення після Дня незалежності України. Це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

Державне свято День Соборності України учні нашого закладу відзначили урочисто та патріотично. З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, національної свідомості, людської гідності, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України класні керівники 1-9 класів й завідувач бібліотеки організували та провели тематичні заходи під єдиним гаслом «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг». Під час заходів діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішні військові дії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України. Учні 5-9 класів створили віночок міст України.

Кульмінацією святкування став живий ланцюг єдності: «Україна Соборна» щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу!

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 78 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: