Головна » 2024 » Березень » 27 » Сторінка психолога. Ти як?
20:12
Сторінка психолога. Ти як?

Говорити про ментальне здоров’я соромно для 44% молоді в різних країнах світу, зокрема й в Україні. Ще 38% вважають, що такі розмови занадто схвилювали б їхню сім’ю та друзів.

Такими були результати соціологічного дослідження, проведеного на замовлення третього Саміту перших леді та джентльменів. Summit of First Ladies and Gentlemen Ідеться про молодь 13–24 років.

Це результати, що дуже хвилюють. Адже в дослідженні є й інші дані: половина молодих людей відчуває стрес, пригніченість і виснаження.

Байдужість дорослих до цих почуттів – те, на що ми не маємо права. Дитині завжди потрібна старша рука, за яку вона може взятися, щоб здолати труднощі.

Хочемо нагадати про видання «Ментальне здоров’я дітей під час війни: поради батькам та опікунам», що доступне на сайті Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?». (https://bit.ly/49YjoFb)

Ця збірка порад розроблена спільно з ЮНІСЕФ. Вона допоможе пережити кризові ситуації і дітям, і дорослим. У ній є інформація про ознаки, які вказують на потребу звернутися по психологічну підтримку, техніки допомоги для стабілізації психоемоційного стану, а також необхідні контакти фахівців.

Переглядів: 192 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 EarnestNaP  
0
Right here is the perfect web site for anyone who wishes to understand this topic. You understand so much its almost tough to argue with you (not that I personally will need to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a subject which has been discussed for years. Great stuff, just great!

<a href=https://animedia.xyz/>https://animedia.xyz/</a>

1 ShaneZet  
0
В современном мире, где диплом является началом отличной карьеры в любом направлении, многие ищут максимально быстрый путь получения образования. Факт наличия документа об образовании переоценить просто невозможно. Ведь диплом открывает дверь перед каждым человеком, который желает начать трудовую деятельность или учиться в высшем учебном заведении.
В данном контексте наша компания предлагает оперативно получить любой необходимый документ. Вы имеете возможность заказать диплом, что является удачным решением для всех, кто не смог закончить обучение или утратил документ. Все дипломы изготавливаются аккуратно, с максимальным вниманием к мельчайшим элементам, чтобы в результате получился продукт, 100% соответствующий оригиналу.
Плюсы этого подхода заключаются не только в том, что можно быстро получить свой диплом. Весь процесс организован комфортно, с профессиональной поддержкой. Начиная от выбора нужного образца диплома до правильного заполнения персональных данных и доставки в любой регион России — все будет находиться под полным контролем наших мастеров.
Для всех, кто ищет оперативный способ получения необходимого документа, наша компания предлагает выгодное решение. Приобрести диплом - значит избежать длительного обучения и не теряя времени переходить к достижению собственных целей: к поступлению в университет или к началу трудовой карьеры.
<a href=http://diplomvam.ru/>www.diplomvam.ru</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: