Головна » 2024 » Квітень » 30 » Участь у дистанційній олімпіаді «Всесвіт знань-2024»
11:16
Участь у дистанційній олімпіаді «Всесвіт знань-2024»

Учні нашого ЗЗСО І-ІІ ступенів №14 під керівництвом учителів Титаренко О.А. та Коструб Х.В. взяли активну участь у дистанційній олімпіаді «Всесвіт знань-2024» з української мови, яку проводило ТОВ «Всеосвіта». Завдання були цікавими й у різних форматах: продовжити вислів, назвати вид односкладного речення, дати відповідь в орудному відмінку, визначити види присудків, завдання на співвіднесення видів обставин, знайти повні й неповні, поширені й непоширені речення, з’ясувати спосіб творення слів, знайти неологізми та іншомовні слова, визначити історизми.

Вітаємо всіх здобувачів освіти, які взяли участь в дистанційній олімпіаді.

Команда «Всеосвіти» підготувала кожному учаснику незвичайний подарунок. Творчість відіграє дуже-дуже важливу роль в розвитку дитини. Сьогодні, коли буденність дітей переповнена гаджетами, так важливо відволікатися на звичайні ігри з папером, клеєм та ножицями. Творчі забави важливі для повноцінного розвитку дитини і батьки мають бути першочергово зацікавлені у всебічному розвитку своєї дитини.

Завдяки мегацікавій розробці «3-Д листівка з планами на літо» можна творчо та позитивно налаштуватися на продуктивні літні канікули. Особливо це важливо зараз, під час війни. Дитина зможе у винахідливій формі запланувати похід на річку, відпочинок у наметі, піжамну вечірку тощо. Головне, що така 3-Д листівка буде чудовим стимулом встигнути реалізувати все заплановане і навіть більше.

 

 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 42 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: