Головна » 2016 » Травень » 30 » Загальношкільний урок пам`яті І.Я.Франка
12:45
Загальношкільний урок пам`яті І.Я.Франка

Іван Франко

25 травня 2016 року в ЗОШ-інтернаті №1 було проведено загальношкільний урок на тему "Велет з погляду вічності", присвячений вшануванню пам`яті І.Я.Франка.

З любов`ю і шаною вимовляє все прогресивне людство ім`я Великого Каменяра, відзначаючи його черговий ювілей.

У цьому році виповнюється 160 років з дня народження І.Я.Франка і 100 років з дня його смерті. Він є нашим соратником і прибічником у нашому щоденному житті, в праці, котру він так натхненно оспівував. Його слово збуджує думку, запалює серця до нових і нових звершень в ім`я процвітання рідної Вітчизни. Його  твори кличуть на звитяжну працю для блага людей...

"Ми не можемо назвати, мабуть, жодної ділянки людського духу, в якій би не працював І.Франко і в якій він би не був великий",- так високо оцінив діяльність нашого талановитого краянина Павло Загребельний.

Завдяки надзвичайній працездатності в поєднанні з глибоким розумом і величезним талантом Франка називають академією в одній особі.

І.Франко є гордістю не тільки української, а й усієї світової літератури. Всім прогресивним людям світу дороге ім`я Івана Франка, котрий, за його власним висловом "прокладав новий шлях будущини".

А ще читайте багато, бо як писав І.Франко:

Книги - морська глибина:

Хто в них пірне аж до дна,

Той, хоч і труду мав досить,

Дивнії перли виносить.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 449 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: