Головна » 2022 » Листопад » 18 » 14-18.11 у закладі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху
22:07
14-18.11 у закладі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху покликаний привернути увагу учнів до проблем травматизму на дорогах і пошуку шляхів їх подолання в умовах воєнного часу.

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров’я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

Тому традиційно в нашій школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня учні 2-9 класів разом з класними керівниками спілкувались на тематичних онлайн уроках "Правила для учасників дорожнього руху",  "Безпека на дорозі - прості речі, які можуть врятувати життя", взяли участь у бліцтурнірі "Азбука безпеки", виконали тестові завдання на знання ПДР. Учні та педагоги закладу створили відео про правила ДР. На уроках основ здоров'я вчителі провели вікторини, на образотворчому мистецтві діти малювали знаки та місця перетину вулиць.

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 42 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: